Toegankelijkheid
Google Translate

De website wordt vertaald door Google Translate. De vertalingen zijn niet altijd correct.

Werken bij Zovida

Hoi, wij zijn Zovida en wie ben jij?

Zorg zo goed mogelijk organiseren, natuurlijk ga je daarvoor. De eerstelijnszorg zit te springen om professionals die goed voor een ander kunnen zorgen. Gek genoeg begint dat niet bij de patiënt, maar bij jezelf en je team. Zeker omdat de druk op de eerstelijnszorg door verschuivingen en vergrijzing heel hard toeneemt. Sta jij open voor nieuwe, slimmere manieren van werken? Durf je duidelijk te zijn en grenzen te stellen? Kom dan werken bij een bijzondere organisatie. Hieronder lees je waarom we vinden dat we dat zijn.

Lokale kracht

Goede zorg organiseer je zo dicht mogelijk bij de patiënt. Het liefst vanuit een team dat deze al langer volgt. Met collega’s die de keten kennen. En die breder kijken dan iemands symptomen op dit moment. Om die reden is Zovida georganiseerd in multidisciplinaire gezondheidscentra, die de weg makkelijk vinden naar de lokale ouderenzorg, jeugdwerkers, wijkverpleegkundigen en ga zo maar door. En die als team het werk onderling slim kunnen verdelen. Zodat iedereen van de POH-GGZ tot een fysiotherapeut of logopedist maximale toegevoegde waarde kan leveren.

Jouw kracht

Bij Zovida weten we hoe we die lokale kracht laten bloeien. Door ondersteunende processen centraal te stroomlijnen kun je als zorgverlener op een gezondheidscentrum ook echt met je vak bezig zijn. Je focussen op de patiënt én je eigen ontwikkeling. Zaken als IT, HR, administratie en facilitair kun je overlaten aan medewerkers van het servicecentrum, die het een uitdaging vinden om die processen te verbeteren. En dat werkt wel zo fijn. Meer tijd voor de patiënt die dat echt nodig heeft is geen utopie, je moet het gewoon anders regelen.

Gebundelde kracht

Bij Zovida ben je in loondienst en we weten dat daar wel eens negatief over wordt gesproken. Maar het is ideaal voor zorgverleners die geen ondernemers willen zijn, maar ook voor alle andere medewerkers. Als er bijvoorbeeld een gat valt in je team regelen wij dat er een oplossing komt. En we zorgen voor normale ruimte om op adem te komen. Want wie hard werkt, moet op tijd kunnen opladen. Je bent toch meer dan verpleegkundige, praktijkondersteuner, hr-medewerker of arts? We denken mee in je ontwikkeling en hebben een flinke organisatie om stappen in te maken. Werken in loondienst is toekomstbestendig en het haalt het beste in mensen boven die liever niet afgeleid worden door randzaken. Het levert werkplezier en daar gaan we graag voor.

Dit is waar Zovida voor staat

Zovida staat voor Zorg voor het leven. Daarmee bedoelen we het leven van onze patiënten, maar zeker ook het leven van onze medewerkers. Spreekt ons verhaal je aan, dan spreken we jou heel graag. Ook als jouw ideale vacature momenteel niet openstaat.

Veel DANK

We hebben ontdekt dat er een paar eenvoudige principes zijn waar werkplezier van groeit en medewerkers vrolijk van worden.

1. Duidelijkheid

Door duidelijk te zijn tegen patiënten, ketenpartners en elkaar werken we efficiënter samen aan zinnige zorg. En als je respectvol duidelijk bent, stellen de meeste mensen dat ook nog eens heel erg op prijs.

2. Autonomie

We nemen mensen aan die net als jij goed opgeleid zijn en zich professioneel gedragen. Je krijgt van ons daarom de ruimte je primaire taak zoveel mogelijk naar eigen inzicht in te richten. Het is de basis van lokale zorgkracht. Jij ziet samen met je team als geen ander hoe je zorg optimaal laat aansluiten op de behoeften in jullie wijk.

3. Nieuwsgierigheid

Het is niet allemaal rozengeur helaas, want er zijn veel uitdagingen in de zorg. Daarom vragen we van onze collega’s om open te staan voor nieuwe mogelijkheden, andere processen en zorginnovatie. Want we willen dat de eerste lijn morgen net zo toegankelijk is en liefst nog beter dan vandaag.

4. Kundigheid

Je kennis en ervaring staan voorop bij Zovida. En dat geldt ook voor de mensen in je team. We organiseren onze processen en kwaliteit rond die kundigheid. Zodat je jouw zorgkracht actueel kunt houden en verder kunt ontwikkelen.